hairtrend! – hajhosszabbítás, fejtetődúsítás, póthajak

Póthajak

Hajkereskedésünk több mint 10 éves szakértelemmel válogatja, készíti elő, világosítja és festi a minőségi copfokat vendégeink igényeinek megfelelően.

A több évig hordható póthajainkat kiváló minőségben kínáljuk a festetlen natúr barna színektől a speciálisan kíméletesen világosított és minőségi hajfestékekkel a vendég egyedi igényeire készített hajszínig. A nálunk kapható póthajak 100% emberi műszálmentes, prémium minőségű, vékony vagy közép szálvastagságú egyenes, hullámos vagy göndör hajak.

Póthajaink igény szerint kérhetőek:

Póthaj copf Tresszelt póthaj Tincsezett póthaj
Rövidszálaktól mentesített, hajfeldolgozáshoz előkészített copfban
  • Egy tresszelt sorban, mely igény szerint bárhol elvágható, hajhullás nélkül
  • Vagy hajfelvarráshoz tresszelt sorokban előkészítve
  • Hőillesztéshez kristálykeratinnal vagy extra erős Socap minőségű lapkeratinnal
  • Mikrogyűrűzéshez kristálykeratinnal szilikonos mikrogyűrűvel vagy rézhüvellyel
Csatos és damilos póthaj Csatos lófarok copf Fejtető-bubi póthaj, pepi pótrész
Alkalmi vagy akár mindennapos hordásra alkalmas le és felcsatolható természetes teljes dús póthaj csomag hajhosszabbításhoz Kézzel készített gyönyörű dús lófarok,  coppfá alakított póthaj a copfos frizurát kedvelőknek Megritkult és /vagy kevés, vékonyhajú vendégeinknek is újra gyönyörű és természetes frizurájuk lehet a fejtetőn a Pepi póthajjal

Puha egyénileg válogatott póthajaink egyedi minőségűek a piacon. Kereskedésünk az olcsóbb silányabb minőségű, vegykezelt póthajak helyett csakis minőségi natúr prémium hajakat ajánl, vetekedve a magyar hajak minőségével. Vendégeink tőlünk mindig a megszokott több évig hordható póthajakat vásárolhatják meg.

1.) Egyenes, enyhe hullámos póthaj 2.) Fürtös göndör vagy erősen hullámos póthaj 3.) Csatos póthaj és damilos póthaj 4.) Fejtetődúsítás, Pepi póthaj
30cm  90.000.-Ft-tól
40cm   39.000.-Ft tól 40cm   52.000.-Ft tól 40cm   45.000.-Ft tól 40cm   120.000.-Ft tól
50cm   42.000.-Ft tól 50cm   58.000.-Ft tól 50cm   50.000.-Ft tól
60cm   48.000.-Ft-tól 60cm   62.000.-Ft-tól 60cm   55.000.-Ft-tól
70cm   51.000.-Ft-tól 70cm   66.000.-Ft-tól 70cm   59.000.-Ft-tól

**1,2,3 póthaj áraink 100gr-ra értendő bruttó árak, és kérhetőek kisebb vagy nagyobb mennyiségű kiszerelésben is. Pontos hajszínért, és feldolgozottságáért (tincses, tresszelt…stb) kérj árajánlatot Viberen vagy sms-ben 06 30 389-8828prémium európai póthaj

Prémium Póthaj árak
Prémium minőségű haj áraink, copfban, tresszelve, tincsezetten, csatosan, lófarok copfként. Natúr vagy festett színben minden árat megtalálsz itt.
Prémium póthaj árak

göndör barna póthaj

Göndör póthaj
Prémium de mégis külön említést igényel a göndör vagy erősen hullámos haj. Itt gyönyörű igazi göndör hajhoz illő póthajak közül választhatsz, amennyiben Te is  göndör hajú vagy.
Göndör póthajak

hairtrend csatos póthaj

Csatos póthaj
Prémium hajból készült csatos póthajainkat találhatjátok meg itt. Nagyon egyszerű 10 perces hajhosszabbítás, otthon Te magad is el tudod készíteni, és gyönyörű természetes a végeredmény!
Csatos póthajak

póthaj ápolas

Póthaj Ápolása
Hajápolási tanácsainkkal póthajad mindig gyönyörű és ápolt marad. Olvasd el póthaj ápolási útmutatónkat, melyet saját hajad és a póthajad is meg fog köszönni.
Póthajak ápolása

Prémium póthajak – vendégeink kérték

Alábbi póthajaink vendégeink kérésére készültek a natúr kávébarnától a melíros hajszínig. Az általános hajszíneken kívül a színpaletta bármely színét el tudjuk készíteni rendelés esetén, kisebb és nagyobb mennyiségben is. Copfban, tresszelten, csatosan, tincsezetten, lófarok cofpban, pepi póthajként.

Natúr barna póthajak

Natúr barna, natúr sötétbarna 4-es 5-ös, vagy 5-6-os soha nem festett szűz hajak copfban, tresszelve, tincsesen és csatos póthajként.

Világosbarna póthajak

Világosbarna és sötétszőke 7-es, 8-as hajak tincsezett vagy tresszelt póthajként.

Szőke póthajak

Kíméletesen világosított, gyönyörű minőségű póthaj a mézszőke és a platina szőke árnyalataiban tresszelve, tincsesen és csatos verzióban.

Melíros póthajak

Világosbarna és világos platina szőke finom melírja egy póthajban. Tincsezett, tresszelt vagy csatos haj formájában.