hairtrend! – hajhosszabbítás, fejtetődúsítás, póthajak

Póthajak


prémium európai póthaj

Európai Prémium Póthaj árak
Prémium minőségű haj áraink, copfban, tresszelve, tincsezetten, csatosan, lófarok copfként. Natúr vagy festett színben minden árat megtalálsz itt.
Európai póthaj árak

göndör barna póthaj

Göndör póthaj
Prémium európai de mégis külön említést igényel az eredeti göndör vagy erősen hullámos haj. Itt gyönyörű igazi göndör póthajak közül választhatsz, amennyiben Te is igazi göndör hajú vagy.
Göndör póthajak

hairtrend csatos póthaj

Csatos póthaj
Prémium európai és classic indiai csatos póthajainkat találhatjátok meg itt. Nagyon egyszerű 10 perces hajhosszabbítás, otthon Te magad is el tudod készíteni, és gyönyörű természetes a végeredmény!
Csatos póthajak

póthaj ápolas

Póthaj Ápolása
Hajápolási tanácsainkkal póthajad mindig gyönyörű és ápolt marad. Olvasd el póthaj ápolási útmutatónkat, melyet saját hajad és a póthajad is meg fog köszönni.
Póthajak ápolása

 

 


 

Prémium Európai Póthaj képek

Hajszíneink az általános fő hajszíneket illusztrálják, mutatják meg, melyek még tovább színezhetőek, festhetőek a saját hajadhoz legmegfelelőbben. Legyen a póthaj egyenes, vagy hullámos vagy göndör; vékonyszálú, közép vagy vastagszálú, az aktuálisan elérhető póthajakról, hajszínekről érdeklődj telefonon a 06 30 3899061 telefonszámon.

Európai natúr barna póthajak

Natúr barna, natúr sötétbarna 4-es 5-ös, vagy 5-6os soha nem festett szűz hajak copfban, tresszelve, tincsesen és csatos póthajként.

 

Prémium Európai aranybarna és csokoládé barna póthajak

Aranybarna és csokoládébarna hajak tincsezett vagy tresszelt póthajként.

 

Prémium Európai világosbarna sötétszőke póthajak

Világosbarna és sötétszőke 7es, 8as hajak tincsezett vagy tresszelt póthajként.