Kellékek hőillesztéses hajhosszabbításhoz:

Hőillesztő csipesz

Fogófej, hőillesztéses technológiával, mely állandó hőmérsékletét tartva melegíti fel a keratint a haj illesztésekor. A formatervezett hosszúkás fogófej megkönnyíti a gyors és kényelmes munkát. A végek teflonbevonattal rendelkeznek, mely óvja a hajat a károsodástól. Közvetlenül a hálózatba csatlakoztatható, és ki/be gomb segítségével kikapcsolható mikor a gép használaton kívül van.


Hamarosan kapható!

100 % keratin lap – extra erős

hajhosszabbitas-hajdusitas-keratinos-hoillesztes

100% keratinból készült lap. Legkorszerűbb eljárás, mert saját hajunk egyik fő alkotó elemével egyezik meg, továbbá a haj leszedésekor maradványmentesen eltávolítható. Erősen zsírosodó hajhoz is ajánljuk! A hajtincs leszedése speciális folyadékkal történik, mely maradványmentesen eltávolítja a keratint.

Kapható: átlátszó színben

2800.-Ft/csomag (1 csomag kb. 60db hőillesztéses dús tincsre elég)

100 % kristálykeratin – erős

hajhosszabbitas-hajdusitas-keratinos-hoillesztes

100% keratinból készült granulátum. Egyszerű kiszerelés, átlátszó keratin, mely jól illeszkedik minden hajszínhez. A kristálykeratint mikrogyűrűs hajhosszabbításhoz ajánljuk vagy hőillesztéses hajhosszabbítás esetén normál vagy száraz hajhoz. (Erősen zsírosodó hajhoz az extra erős lapkeratint!)
A hajtincs leszedése speciális folyadékkal történik, mely maradványmentesen eltávolítja a keratint.

Kapható: átlátszó színben

1200.-Ft/ 1dkg (1dkg kb. 100-120 db hőill. tincsre elég)

Keratin leoldó spray

A hajtincsek eltávolításakor a legkímélőbb eljárás. Maradványmentesen távolítja el a keratint. A Solgel spray-t fújjuk a keratin illesztésre, így az alkalmazás után a keratin elveszíti ragasztó képességét. A leszedő fogó segítségével eltávolítjuk a hajtincset, majd fésűvel a maradék keratint kifésüljük.

Ezenkívül egyéb gubancolódás esetén hajunk/póthajuk kibontására is alkalmas. A gubancos területre fújjunk elegendő folyadékot, és ezután kezdjük kibontani stíl fésűvel hajunkat.

2600.-Ft/ db (100ml)

 Csat (tressz csat, csit-csat)

hajhosszabbitas-hajdusitas-keratinos-hoillesztes

Az alkalmi hajhosszabbítás egyik legfontosabb alapkelléke. Állandó felhelyezés helyett csattal rögzíthető a tresszelt haj, illetve bármilyen kiegészítő (kristályok, virágok, tollas dísz). Nem igényel szakképesítést, akár otthon is felvarrható a tresszelt hajra és felcsatolható saját hajunkra. A tressz csatokat a hajsorok két végéhez illetve hosszabb sorok esetén középre is, varrócérnával odavarrjuk.

1 méretben: közepes (2,5 cm)
3 féle színben: szőke, barna, fekete

200.-Ft/ db 

Professzionális duplasörtés póthajkefe – hajhosszabbított hajhoz

hajhosszabbitas-hajdusitas-keratinos-hoillesztes

Kifejezetten dúsított, hosszabbított hajhoz kifejlesztett professzionális hajkefe. Sörtéi nem akadnak bele az illesztésbe, így a hajtő is teljesen kifésülhető. Használatával elkerülhető a gubancolódás. Normál méret. Fekete vagy ezüst színben.

2500.-Ft/ db 

Leszedő, tincsező – felrakó fogó

hajhosszabbitas-hajdusitas-keratinos-hoillesztes

A hajhosszabbítás egyik hasznos alapkelléke a fogó, mely segítségével könnyebben és szebben felhelyezhető és leszedhető a hajtincs. Henger alakhoz kézzel sodorva, míg lapocskás illesztéshez kitűnően használható a fém végű fogó. Leszedéshez pedig a recés törő fogó használandó.

2500.-Ft/ db (leszedő és felrakó fogó külön-külön)

 Szeparátor lap

hajhosszabbitas-hajdusitas-keratinos-hoillesztes

A műanyag lapocska egyik fő alapkelléke a hőillesztéses, ultrahangos hajhosszabbításnak. Kezdésként saját hajunkból egy hosszabbítandó tincset fésűvel elválasztunk, majd a lapkát ráhúzzuk hajtincsünkre, egészen a fejbőrhöz. Ezután csattal rögzítjük a védőlapot, majd a keratinos tincset hozzáillesztjük saját hajunkhoz.

A lapka egyrészt megvédi fejbőrünket a hőtől, másrészt 1 tincses hajelválasztásra szolgál.
1 csomagban 6 db szeparátor lemez található.

100.-Ft/ db 


Kellékek mikrogyűrűs hajhosszabbításhoz:

Szilikonos Mikrogyűrű  – 5mm – 100db

hajhosszabbitas-hajdusitas-keratinos-hoillesztes

Gyűrűzéses hajhosszabbítás kelléke. A póthaj és saját hajunk összekapcsolásához szükséges kellék. 100% hidegtechnológiás hajhosszabbítás – hajdúsítás. Csomag tartalma: 100 db szilikonos mikrogyűrű normál vastagságú. Rendelhető színek: Világos szőke, Világos barna, Barna, Fekete színben.

1500.-Ft/ db (100db)

Ultravékony réz hüvely – 3mm – 100db

A legmodernebb gyűrűzéses hajhosszabbítás kelléke. Ez az ultravékony hüvely 3mm vastagságú és 6mm hosszú. A mikrogyűrűnél sokkal vékonyabb, finomabb tincsek készíthetők belőle.  100% hidegtechnológiás hajhosszabbítás – hajdúsítás technika.

Csomag tartalma: 100 db ultravékony mikrohüvely. Rendelhető színek: Világos szőke, Barna, Fekete színben.

1800.-Ft/ db (100db)

Fűzőtű vagy fűzőhurok gyűrűzéses hajhosszabbítás-dúsításhoz, gyűrűzéshez

A Fűzőtű a mikrogyűrűs hajhosszabbítás, hajdúsítás kiegészítő eszköze.

A fűzőtű egy kampóban végződő horgoló tű formájú termék, mellyel a vendég hajából megfelelő mennyiségű hajszálat tudunk húzni. Így könnyen applikálhatjuk a mikrogyűrűket.

1000.-Ft/ db (fa fűzőtű)
1200.-Ft/ db (befűző hurok)

Mikrogyűrűs le-felrakó fogó, mikrogyűrűs hajhosszabbítás-dúsításhoz

A mikrogyűrűzéshez használatos szorító és leszedő fogó egyben. A fogó felfelé ívelő vége nagy segítséget ad a mikrogyűrűk applikációjánál és azok eltávolításánál. Barázdált belseje segít, hogy ne csússzon el a gyűrű hajhosszabbítás dúsításkor.

2500.-Ft/ db