Hairtrend Nano-skin fejtetődúsítás, hajsűrítés, hajpótlás Férfiaknak paróka helyett

Elkészült ÚJ weboldalunk, ahol további információt, és fényképet talál fejtetődúsításainkról.

http://hairiconman.com/

Régebben a megritkult, kopaszodó fejtetők Férfiak részére csak parókával lehetett hajjal megdúsítani, mely legtöbb esetben túlságosan meleg volt, túlságosan nagy felületet fedett el hajjal, sapkaszerű hatást éreztetve annak viselőjével.

Cégünk egy forradalmian új kényelmes, természetes és láthatatlan illesztésű mégis könnyű szellős hajpótlást kínál Férfi vendégeinknek paróka helyett, a bőrhatású Nano-Skin fejtetősűrítést.

Fejtető dúsítás – fejtető sűrítés Férfiaknak, előtte – utána képek


A felillesztés többféleképpen történhet: 

  • Nano – skin tupé bőrbarát folyékony vagy kétoldalas ragasztóval
  • Tül – tupé folyékony vagy kétoldalú ragasztóval
  • Tupé csit-csattal (bármikor le-felvehető)

A legmegfelelőbb technika mindig személyre szabott, további információért érdeklődjön az alábbi telefonszámon: 06303899061 Paizs Gizella

Természetes megoldás, láthatatlan illesztés kopaszodó, megritkult fejtetőre – Férfiaknak

A teljesen kopasz illetve nagyon megritkult fejtetőre ajánljuk a Nano-skin fejtetődúsítást hajpótlást, mint természetes megoldást Férfiaknak. A bőrhatású pótrész anyagába 1-2 szálanként kézzel van beleszőve a natúr haj, így közelről is teljesen észrevétlen hatású.  A pótrész felhelyezése bőrbarát ragasztóval történik, és felhelyezés után már fésülhető, szabadon formázható az új frizura.
A pótrész fésülhető, mosható, szárítható, formázható, ugyanúgy, mint saját hajunk.

Teljeskörű információért, a pótrész megtekintésére várom Önt személyes (ingyenes) konzultációra:
Paizs Gizella 06303899061

Rólunk mondták:

„Nagyon meg vagyok elégedve a Hairtrend fejtetődúsításommal. Azóta nagyobb az önbizalmam, és az új párom észre sem vette, hogy hajpótlásom van.”

„Hairtrend Fejtetődúsításom után a munkahelyemen pár kolléganőm csak annyit mondott, hogy nagyon jól nézel ki mostanában, nem is tudom mi változott rajtad, de megújultál. Örülök, mert még azok az emberek sem vették észre a hajpótlásomat, akik a minden napokban körülvesznek engem. Viszont azóta sokkal több bókot kapok!”