Hajkereskedésünk több mint 10 éves szakértelemmel válogatja, készíti elő, világosítja és festi a minőségi copfokat vendégeink igényeinek megfelelően.

A több évig hordható póthajainkat kiváló minőségben kínáljuk a festetlen natúr barna színektől a speciálisan kíméletesen világosított és minőségi hajfestékekkel a vendég egyedi igényeire készített hajszínig. A nálunk kapható póthajak 100% emberi műszálmentes, prémium minőségű, vékony vagy közép szálvastagságú egyenes, hullámos vagy göndör hajak.

Póthajaink igény szerint kérhetőek:

 

Póthaj copf Tresszelt póthaj Tincsezett póthaj
Rövidszálaktól mentesített, hajfeldolgozáshoz előkészített copfban
  • Egy tresszelt sorban, mely igény szerint bárhol elvágható, hajhullás nélkül
  • Vagy hajfelvarráshoz tresszelt sorokban előkészítve
  • Hőillesztéshez kristálykeratinnal vagy extra erős Socap minőségű lapkeratinnal
  • Mikrogyűrűzéshez kristálykeratinnal szilikonos mikrogyűrűvel vagy rézhüvellyel
Csatos és damilos póthaj Csatos lófarok copf Fejtető-bubi póthaj, pepi pótrész
Alkalmi vagy akár mindennapos hordásra alkalmas le és felcsatolható természetes teljes dús póthaj csomag hajhosszabbításhoz Kézzel készített gyönyörű dús lófarok,  coppfá alakított póthaj a copfos frizurát kedvelőknek Megritkult és /vagy kevés, vékonyhajú vendégeinknek is újra gyönyörű és természetes frizurájuk lehet a fejtetőn a Pepi póthajjal

Puha egyénileg válogatott póthajaink egyedi minőségűek a piacon. Kereskedésünk az olcsóbb silányabb minőségű, vegykezelt póthajak helyett csakis minőségi natúr prémium hajakat ajánl, vetekedve a magyar hajak minőségével. Vendégeink tőlünk mindig a megszokott több évig hordható póthajakat vásárolhatják meg.

prémium európai póthaj

Prémium Póthaj

Prémium minőségű haj áraink, copfban, tresszelve, tincsezetten, csatosan, lófarok copfként. Natúr vagy festett színben minden árat megtalálsz itt.

göndör barna póthaj

Göndör póthaj

Prémium de mégis külön említést igényel a göndör vagy erősen hullámos haj. Itt gyönyörű igazi göndör hajhoz illő póthajak közül választhatsz, amennyiben Te is  göndör hajú vagy.

hairtrend csatos póthaj

Csatos póthaj

Prémium hajból készült csatos póthajainkat találhatjátok meg itt. Nagyon egyszerű 10 perces hajhosszabbítás, otthon Te magad is el tudod készíteni, és gyönyörű természetes a végeredmény!

póthaj ápolas

Póthaj Ápolása

Hajápolási tanácsainkkal póthajad mindig gyönyörű és ápolt marad. Olvasd el póthaj ápolási útmutatónkat, melyet saját hajad és a póthajad is meg fog köszönni.