Pepi tupé pótrész készítése természetes prémium minőségű európai, magyar hajból

A fejtető dúsítás, sűrítés a kopaszodó és nagyon ritkult fejtető eltüntetésére szolgál, mely esetekben nem szükséges a nagyterületű, meleg, túl sok hajat tartalmazó és drága paróka, hanem az úgynevezett “Pepi tupé pótrész”. A ritka fejtető ezzel megoldással természetesen eltüntethető.

Kinek ajánljuk?

Azon vendégeinknek, akiknek ritka a fejtetőn lévő saját hajuk. E technikával teljesen elfedhető a ritka, kopaszodó fejtető, a gyakran kivillanó fejbőr. Fejtető sűrítés technikánk kombinálható normál vagy micro hajhosszabbítás technikával, így mind a fejtető és mind a hátul lévő haj hossza megváltoztatható, szép dús és hosszú frizurává.
Betegségből adódóan vagy genetikailag ritka hajsűrűségű vendégeinknek ajánljuk. Férfiaknak és nőknek is egyaránt a legtermészetesebb megoldás a kopaszodás, hajritkulás megoldására.

Pepi póthaj rendelés, konzultációra bejelentkezés telefonon, viberen, whatsappon 06 30 389 9061 Gizella

Pepi pótrészeink kérhetőek:

1.) Teljes Pepi pótrész
Kézzel csomózott európai vagy magyar hajjal, szabad, közép vagy körfogós választékkal
2.) Teljes Pepi pótrész
Tresszelt európai hajból készített, körforgós vagy frufrus választékkal vagy kézzel szőtt választékkal
3.) Pepi választék Pótrész
Kézzel szőtt európai hajból készített szabad, közép vagy körforgós kicsi pótrész csak választéknak
  • Hálós, saját hajunkat „áthuzogathatós”, állandóan felillesztett vagy le-fel vehető csit-csatos változatban
  • Teljesen anyagba szövött, dúsabb hajmennyiséggel a nagyobb területű, vagy nagyobb hiányosság eltüntetésére szolgáló változatban csit-csattal vagy állandóan felillesztve
Szellős anyagra varrt állandóan felillesztett vagy le-fel vehető csit-csatos változatban

Gyönyörű természetes hatású, nem látszódik az illesztés, hónapok-évek múltán sem hullik a haj a Pepi pótrészből!

Szellős anyagra varrt, kézzel szőtt természetes póthaj, állandóan felillesztett vagy le-fel vehető csit-csatos változatban

Kisterületen a választéknál hiányos saját haj, vagy lelapuló kevés, vékonyszálú haj dúsítása természetesen Pepi választékkal pótrésszel.

Pepi póthaj készítése hajjal együtt:
Kérjen árajánlatot +36303899061

Pepi póthaj készítése hajjal együtt
Kérjen árajánlatot: +36303899061
Pepi választék készítése hajjal együtt: Kérjen árajánlatot +36303899061
Natúr barnától a természetes szőkéig, melíros, ősz vagy a vendég egyedi színére készítjük Natúr sötétbarnától a kíméletesen világosított szőkéig, melíros vagy ősz, vagy egyedi színre készítve is Natúr sötétbarnától a kíméletesen világosított szőkéig, melíros, vagy ősz vagy egyedi színre készítve is

Alkalmazása:
A speciálisan felfűzött hajmennyiség rögzíthető fixen állandó hordásra keratinos mikrotincsekkel, vagy csattal rögzített, melyet a viselője bármikor fel-le tud csatolni. A pótrész 100% igazi vágott európai hajból készül, melynél a szín egyedileg választható, natúr (fekete, barna, szőke..stb) vagy ősz árnyalatban. Lehetőség van közép vagy féloldalas választékra és frufrura is egyaránt.
Az eredmény teljesen a vendég hajával megegyező hajszín. Kellemes viselés, természetes hatás, és a hajritkulás teljes eltüntetése.

A Pepi tupé pótrész otthoni ápolása:
Ugyanúgy viselkedik, mint saját hajunk: mosható – szárítható, festhető, vasalható, göndöríthető. Mi a póthajak ápolásához, a Tejprotein Latte balzsam (fehér – világos kék csomagolás) hajápolót javasoljuk, mely ugyanúgy használható saját hajunkhoz is. A csatos változatban otthon vagy éjszakára levehető a pótrész, így kényelmesen tud szellőzni a fejbőr.

Mi a rendelés, hajsűrítés menete?
1.) Első alkalommal szükséges egy személyes alapos konzultáció (teljesen ingyenes), melynél megbeszéljük a vendég kívánságát, megállapítjuk a hajritkulás mértékét, megállapítjuk a vendég hajának hajszínét (natúr vagy ősz), a hajtípusát (egyenes, hullámos, göndör), kiválasztjuk közösen a legmegfelelőbb technikát (állandó vagy fel-le csatolható), előzetesen megbeszéljük a végleges frizura lehetőségeket és végül megbeszéljük a hajsűrítés időpontját

2.) Második alkalommal a megrendelt Pepi pótrész már teljesen elkészült, és felillesztjük a vendégnek. Ez alkalommal végleges frizurát készítünk a felillesztett pótrésszel (esetleges hajfestés, összevágás, beszárítás) és teljesen kész a természetes fejtető sűrítés, dúsítás.

Fejtető dúsításaink képekben – Pepi tupé póthajjal

Fejtető dúsítás sűrítés előtt-után 2

Fejtető dúsítás sűrítés előtt-után 3

Pepi tupé – frufrus választék póthajjal 4es színre festve, 20cm hosszúságban, erősen kopaszodó fejtető eltüntetésére. 7 x 12cm kézzel szövött pótrész csatosan. Fel-le vehető.

Árajánlat kérése: 06 30 389 9061

Pepi tupé – választék póthaj natúr közép barna színben, 20-25 cm hosszúságban, foltonként itt ott kihullott haj a fejtetőn, ennek eltüntetésére ajánlottuk a 7 x 12cm kézzel szövött pótrészt csatosan illetve hajpánttal viselve. Sűrűbb szövésű.

Árajánlat kérése: 06 30 389 9061


Pepi tupé póthajaink – raktáron vagy vendégeinknek elkészített pótrészeink

Az aktuális raktárkészletről érdeklődni lehet telefonon 06 30 389 9061 Gizus

Pepi tupé 30cm hosszúságú középválasztékos pótrész, világos szőke magyar haj felhasználásával. 10 x 10cm kézzel szövött, csit-csattal.

Árajánlat kérése: 06 30 389 9061

Pepi tupé 40cm hosszúságú oldalt választékos pótrész, világos barna európai haj felhasználásával. 11 x 11cm kézzel szövött hálós megoldással. A fejtető rögzítése kétféleképpen történhet:
a.) mikrotincses illesztéssel tincsenként rögzítjük a fejtetőhöz, majd a hálón keresztül áthúzogatjuk a saját hajat.
b.) csattal rögzítve

Árajánlat kérése: 06 30 389 9061

Pepi tupé 20-25cm hosszúságú frufrus pótrész, natúr közép barna magyar haj felhasználásával. 7 x 12cm kézzel szövött, csit-csattal. Vékony szövésű.

Árajánlat kérése: 06 30 389 9061

Pepi tupé 35-40cm hosszúságú frufrus pótrész, natúr világos barna 15dkg magyar haj felhasználásával. 13 x 14cm kézzel szövött, az alapja hálós így állandóan vagy csit-csattal is felilleszthető. Dús szövésű.

Árajánlat kérése: 06 30 389 9061

Női Pepi fejtetődúsítás fejtetősűrítés 40cm vilagosbarna suru

Pepi tupé 30cm hosszúságú középválasztékos pótrész, kíméletesen világosított magyar haj felhasználásával. 10 x 10cm kézzel szövött, csit-csattal felilleszthető. Finom vékonyszálú, sűrű szövésű.

Árajánlat kérése: 06 30 389 9061

Platinaszőke 10x10 pepi női fejtetődúsítás fejtetősűrítés belülről     Platinaszőke 10x10 pepi női fejtetődúsítás fejtetősűrítés Pepi póthaj

Pepi tupé 20-25cm hosszúságú T-vonalú választék pótrész,  natúr sötétszőke magyar haj felhasználásával. 7 x 14cm anyagba kézzel szövött, csit-csattal  felilleszthető. Magasított, volumen növelős szövésű.

Árajánlat kérése: 06 30 389 9061

Natúr sötétszőke T-vonalú választék - pepi pótrész fejtetődúsítás, 14x7cm, 20-25cm    Natúr sötétszőke T-vonalú választék - pepi pótrész fejtetődúsítás, 14x7cm, 20-25cm(3)     Natúr sötétszőke T-vonalú választék - pepi pótrész fejtetődúsítás, 14x7cm, 20-25cm(2)