Megrendelés

Rendelését megteheti telefonon, viberen vagy whatsappon is a 06303899061 (fejtető dúsítás, hajdúsítás) vagy 06303898828 (póthajrendelés, csatos póthajak, göndör póthajak) telefonszámon vagy egyszerűen, könnyen alábbi Online űrlapunk kitöltésével.
Űrlapunkon leadott rendelést követően 2 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy Viberen, és értesítjük a póthaj vagy hajhosszabbítási kellék pontos áráról és a kiszállítás idejéről.
Amennyiben személyesen szeretné megtekinteni póthajainkat/ termékeinket úgy előzetes időpontot megbeszélve teheti meg.

Fizetés – Utánvéttel vagy előreutalással

Raktáron lévő kész termékeinket 2 napon belül postai utánvéttel küldjük a Megrendelő által megadott Magyarországi címre. Egyedi rendelés esetén (egyedi póthaj szín, kiszerelés..stb) telefonon értesítjük a Megrendelőt a pontos árról és a kiszállítás idejéről, ebben az esetben előreutalás szükséges.

Külföldi tartózkodás esetén, előreutalás után postázzuk a Vevőnek a megrendelt termékeket. A külföldi csomagküldési díjakat Viberen, Whatsappon ismertetjük a Vevővel.Utánvétes csomagdíjak:
Az Mpl csomagszállítás aktuális díjaival.

Előreutalás esetén a postaköltség: 1600Ft

Megrendelő név: (Vezetéknév, Keresztnév)

Telefonszám:

E-mail cím:

Megrendelt termék: (Termék esetén db szám; Póthaj esetén feldolgozás módja: copf, tresszelt, tincses, csatos… stb.; póthaj színe; póthaj hosszúsága; póthaj mennyisége dkg vagy db szám)

Postázási cím: (Ország, Irányítószám, Város, Utca, Házszám, Emelet ajtó)

Számlázási cím: (Amennyiben eltér a postázási címtől)

captcha    

A hajgaranciára vonatkozó tájékoztatót elolvastam.

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, és hozzájárulok adataim kezeléséhez.*

Elállás Joga, Visszatérítés, Cseregarancia

A Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától, amennyiben raktáron lévő kész terméket rendelt. Amennyiben a csomag még nem került postázásra, úgy semmilyen költség nem terheli egyik felet sem. Amennyiben a csomag postázásra került, és a Vásárló kézhez kapta, megtekintette a terméket, és nem tetszés esetén cserét vagy pénzvisszafizetést szeretne, úgy a cserélni kívánt termék eredeti, bontatlan csomagolásban, sértetlen állapotban kell, hogy legyen visszaküldéskor. Termék Csere: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál, nem utánvétesen küldött csomagokat vesszük át, bontjuk ki és kicserélve küldjük vissza a megrendelt címre. Pénzvisszatérítés: Postai termék visszaküldés esetén csak a normál, nem utánvétesen küldött csomagokat vesszük át, bontjuk ki és térítjük meg a termék árát (a postaköltséget nem) a vevő bankszámlaszámára az elállást követő, legkésőbb 15 napon belül. A postázás költségét mindenkor a vevő állja. A vásárlót ezenfelül egyéb költség nem terheli.

Egyedi Megrendelés: Egyedi, csak a Vevő igényeire készített (egyedi színű, kiszerelésű), előzetesen közösen egyeztetett póthaj rendelést nem áll módunkban cserélni vagy visszavásárolni. Egyedi megrendelés esetén ajánljuk a személyes konzultációt, melynél látja, tapinthatja a póthaj minőségét.

Adatvédelem

Az Ön által a www.hajhosszabbitas-hairtrend.hu weboldalon megadott adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tároljuk. Személyes adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a weboldalunktól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.