Mottóink:

„Kiváló minőség, elérhető áron” – Gyönyörű póthajak megfizethetően

  A Hairtrend 2006-ban ismerte meg az olasz So.Cap. srl cég termékeit, ami csak is I.osztályú 100%os humán indiai hajat forgalmaz. 2009-től cégünk kiváló minőségű európai hajforrásra is rátalált, melyet keletről iportálunk.  2010 óta magyar vágott hajak is megjelentek kínálatunban, melyet szalonunkban vagy kis országunk más fodrász szalonjaiban frissen vágnak le. Vendégeink megelégedettségét gyönyörű minőségű póthajaink, termékeink és pénztárca kímélő árával érjük el.

„Minden, ami a hajhosszabbításhoz kell” – Kellékek hajhosszabbításhoz 

  Folyamatosan bővítjük termékpalettánkat, hogy minden vevőnek elégedettséget nyújthassunk. Indiai hajainkat keratinlapocskákkal, tresszelve, csattal és copfban, míg európai hajainkat keratinlapocskákkal és copfban kínáljuk. Emellett kellékeink széles választékában egyaránt fodrász és vendég is megtalálja a keresett terméket.

Hajhosszabbítás Tanfolyam 

Hőillesztéses hajillesztő gépeket forgalmaz cégünk, amely  használatára tanfolyam keretében betanítjuk a vásárlót.  A részvétel során elsajátíthatja a hajhosszabbítás és hajdúsítás  menetét, a haj leszedését és újrafelrakását (újrafelhasználását), továbbá   naprakész tippekkel és trükkökkel gazdagítjuk tudását.
Hajhosszabbítás Oktatásra jelentkezés 06 30 389 9061 Gizella

Bemutatkozunk

Paizs Gizella (Gizus)
Hajhosszabbítás Oktató, Hajhosszabbító 
06 /30 389 9061

2005. évben vendégként ismerkedtem meg a hajhosszabbítással a Great Lengths-nél. Mivel fodrász és szépségszalonom volt folyamatosan foglalkoztatott a gondolat, hogy nálam is megismerjék ezt a plusz szolgáltatást. 2006. januárban az egy fodrászkolleginával elvégeztük a tanfolyamot a  fent említett cégnél, és azóta egyre nagyobb gyakorlattal imádom űzni ezt a tevékenységet. Ezután nem sokkal megismerkedtem a nápolyi Socap márkával, melyet pénztárcakímélőbbnek és szélesebb termékspektrumúnak találtam és találok a mai napig. Nápolyi taníttatásom és céglátogatásunk óta folyamatosan adom át tudásomat, gyakorlatomat és tapasztalatomat a tanulni vágyó kollégáknak.

Mostanáig már több hajhosszabbító cég márkáival megismerkedtem, melyet időszakosan importáltunk és forgalmaztunk hajhosszabbító kollegáimnak és szépülni vágyó vendégeimnek. Igyekszem kis csapatommal minden betérőnek a legjobb szolgáltatást nyújtani mind hajhosszabbítás, mind fodrászat és a kereskedelem terén.

Paizs Mónika (Mona)
Ügyfélkapcsolatok, Kereskedelmi Ügyintézés
06/30 389 8828

2006 évében kezdődött érdeklődésem a szépségipar és kereskedelem felé, de fő tagja a csapatnak 2008 óta vagyok. Igyekszem, hogy termékeinkkel minél több vevőt kielégítsek, hogy minél több szolgáltatást nyújtsak hajszalonunk kereskedelmi övezetében.  Mind az adminisztációs tevékenységek, mind az ügyfélkapcsolatok és termékértékesítés tartoznak szárnyaim alá. Hazai vevőinkkel egyetemben külföldi beszállítókkal tartom a napi kapcsolatot, hogy nektek mindig új szolgáltatásokat nyújthassak cégünk által. Ha egyéni vagy fodrász érdeklődő lennél termékeink iránt nyugodtan keress engem.